FysioLab & Fysioklinik Snedsted har fra d. 15.09.20 indgået samarbejde med FC THY Piger.

Samarbejdet går på en styrket indsats for, at fremme de fysiske aspekter hos spillerne i FC THY Piger. FysioLab og Fysioklinik Snedsted vil i samarbejde stå for en øget indsat for skadesforebyggende træning, individuelle træningsprogrammer, tests, skadesbehandling samt præstationsfremme hos den enkelte spiller. Fysioterapeut Rasmus Breinholt fra Fysioklinik Snedsted bliver koblet på denne aftale og vil være, at finde i klubben hver mandag. Vi ønsker hermed, at alle spillere får muligheden for, at få individuel rådgivning og vejledning og opfange en evt. skade inden denne sker. Samtidig vil Rasmus, der selv har en fortid som spiller hos Thisted FC, have stor fokus på individuel styrketræning og skadesforbyggende træning. Sammen med resultaterne fra tests vil vi alle have et stort fokus på, at løfte den enkelte spillers fysiske formåen da vi kan dykke ned i testresultaterne og se hvor den enkelte kan rykke sig og dermed lave differentieret træning.

Sportschef hos FC THY piger Bent Andersen udtaler følgende til deres Facebook side:

Det er et samarbejde vi forventer os meget af, fordi vi som klub har fået en ”fuldpakke løsning”, forstået på den måde, at vi i fællesskab har en interesse i at mindske behovet for skadesbehandling gennem en styrket indsats inden skaden opstår. FC THY Piger har gennem længere tid haft behov for at opprioritere denne del af vores setup. Et behov, som er blevet endnu større i forbindelse med, at der fra den kommende sæson indføres et helt nyt licenssystem for piger.”

FC THY Piger er et klubsamarbejde mellem klubberne Thisted FC, Nors Boldklub, Koldby-Hørdum IF, Frøstrup-Hannæs IF & IF Nordthy fra U13 piger til U18 piger. FC THY Piger har i dag 140 medlemmer.

Vi glæder os til samarbejdet

 

0
    0
    Din Kurv