Med vores Inbody 570 (kropsanalysevægt) kan vi blandt andet give oplysninger om vægt, BMI, fedtprocent, visceral fedt (indre organer), metabolisk alder og muskelmasse

Hvorfor Inbody?

Med sit unikke design og kompromisløse nøjagtighed, tilbyder InBody en af de bedste kropskompositionsmålinger i verden. Resultatet fra målingerne er det mest præcise på dette marked og videnskabelige undersøgelser viser at InBody i 90% af alle tilfælde viser samme resultat som DEXA-scanning, der anses for den mest præcise målemetode i forskningssammenhænge.

Inbody måler direkte på kroppens forskellige segmenter og derudover har alder og køn ikke betydning for målingen – den måler direkte og giver svar herpå. Derved undgås brugen af en række matematiske formler til at estimere fedtprocenten, som andre mærker er nødsaget til at benytte.

Metoden der anvendes i målerne kaldes ”bioimpedansmåling” og metoden går ud på at der sendes en lille vekselstrøm igennem kroppen fra 8 forskellige punkter hvorefter den elektriske modstand i kroppen måles.

Kroppen indeholder en stor mængde vand og niveauet af elektrisk modstand, varierer i overensstemmelse med mængden af vand i kroppen og således sammensætningen af fedt-, muskel- og knoglevæv.

Kropskomposition kan bruges som før/efter målinger ifm. vægttab, forberedelse til sæson ifht. fedtprocent og muskelmasse og evaluering på træningsforløb.

Vi måler den totale kropshøjde vha. Leicester Height Measure.

0
    0
    Din Kurv