Witty sprintsystem – Med sprintsystemet kan vi bryde en sprintdistance ned i flere intervaller og analysere på forskellige parametre.

Witty SEM – Witty SEM er en programmerbar proksimitets- og LED sensor, der består af 35 små LED-pærer. Enheden kan programmeres til vise forskellige farver i kombination af symboler, bogstaver og tal og kan registrere bevægelse op til 40 cm fra enheden.

Witty SEM kan benyttes som standalone system eller i kombination med fotoceller. Witty SEM styres fra timer-enheden og har en rækkevidde på 150 meter. Til hver timer-enhed kan der styres 16 stk. Witty SEM enheder, alle med opsamling af data i realtid.

Enheden kan monteres på stativ eller på en clip, der gør det muligt at montere enheden på en væg/ribbe.

Denne innovative og programmerbare enhed gør det muligt at udføre:

  • Agilitytest
  • Startimpuls/nedtælling før en sprinttest
  • Test med specifikke sportsbevægelser
  • Reaktionstest
  • Motor-kognitive test
  • Koordinationstest

Witty Tab – Tidstagning system til hurtig visualisering af resultat i sprint etc.

Optojump Next – Optojump er et innovativt system til måling og analyse af atleternes ydeevne og optimering af denne baseret på præcise objektive data.

Optojump er et optisk målesystem bestående af transmitterende og modtagende LED-barrer, der pr. meter indeholder 96 lysdioder (1.0416cm opløsning).

Dette gør det muligt bl.a. at måle svæve- og kontakttider under udførelsen af ​​en lang række forskellige bevægelsesformer såsom hop, løb, gang, reaktionstest m.m. med en nøjagtighed på 1/1000 af et sekund.

Tanita vægt og højdemåler – Kropskompositions vægt til bestemmelse af vægt, fedtprocent, muskelmasse etc.

Playertek – GPS system til analysering af data fra kamp/træning

0
    0
    Din Kurv