Er du kommet til skade med dit knæ eller har du tidligere haft en skade i dit knæ? Så fortvivl ikke – skiferien kan stadig lade sig gøre!

Hvert år kommer ca. 10.000 danskere til skade på ski og ud af disse er det op mod 46% der beskadiger deres knæ. https://www.dr.dk/levnu/fritid/grafik-saadan-kommer-vi-mest-til-skade-paa-skiferie

Knæet er udsat for store kræfter mens man står på ski og nogle gange kan knæet ikke modstå de vrid det får eller hvis man bliver ramt af andre på vej ned af pisterne.

Hvad end man er kommet til skade tidligere eller frygter at komme til skade så kan en DonJoy knæskinne hjælpe dig sikkert på ski. Ved at anvende en skinne kan man nedsætte belastningen og mindske risikoen for vrid og overstræk og derved undgå skader.

En DonJoy knæskinne består af en metal eller kulfiber ramme rundt omkring knæet. På indersiden er den polstret med blødt materiale og har velcrostropper som strammes således de giver den rette beskyttelse af knæet. DonJoy knæskinner har det patenterede “fourcepoint” system der giver en behagelig fjedring i knæleddet når dette strækkes og herved undgår man overstræk hvor skader på knæet oftest sker. En sådan skinne kaldes en “4 punkts knæskinne”. Principperne ved en 4 punkts knæskinne er, at skinnens faste ramme sidder på bagsiden af læggen og forsiden af låret (1 og 2) og dermed danner en “S” form. Modpunkterne til den faste ramme er velcrobånd (3 og 4) der sidder modsat, altså et anker på baglåret og et på forsiden af skinnebenet (se billede). Disse modvirker forskydning af låret og skinnebenet og dermed mindsker risikoen for korsbåndsskader.  

Fysioshoppens fysioterapeuter anbefaler denne form for skinne når man vil beskytte sit knæ på skiferien.

Ved fysioshoppen har vi både salg og udlejning af knæskinner til din skiferie.

Med venlig hilsen

Fysioterapeuterne Erik Risum & Kristian Simonsen

Eksperter i knæskinner og bandager

Køb af din skinne eller bandage hos Fysioshoppen.dk

Køb af din skinne eller bandage hos Fysioshoppen.dk

 

HUSK VI ALTID HAR

 

Gratis fragt ved 500,-
14 dages returret
Gratis rådgivning

You have Successfully Subscribed!