Din kurv
0

Om FysioLab

FysioLab er et mobilt testcenter, som tilbyder test og analyse af din fysik. Efter udført test tilbyder vi rådgivning og vejledning i dit videre forløb, hvad enten det drejer sig om genoptræning efter skade, vægttab eller udvikling af din fysiske performance. Vi har mange års erfaring med tests og analyser indenfor sportens verden samt viden og kompetencer der sikrer optimal fremgang af din træning og performance.

Derudover har vi via vores shop et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, som kan gavne i netop dit forløb. Her findes produkter som skinner & bandager som kan forbedre din dagligdag forbyggende og efter skadesproblematikker. Vi er certificerede forhandlere af DonJoys varesortiment og derudover forhandler vi også markedets bedste produkter indenfor sportsernæring, træning og restitution. Vi forhandler kun produkter vi som fagfolk kan stå inde for. FysioLab er en del af Thyholm Fysioterapi & Fysioklinik Snedsted. Hos Thyholm Fysioterapi & Fysioklinik Snedsted ser vi dagligt patienter til udredning, behandling og genoptræning.

Desuden assisterer vi også lægerne i udredning og diagnosticering på Thyholm Lægehus. Igennem vores arbejde med dette har vi løbende benyttet os af forskellige skinner og bandager og har set vigtigheden af know-how hos sundhedsfaglige fagfolk der beskæftiger sig med området. At vejlede i, og tilpasse skinner og bandager kræver erfaring og uddannelse. Hos Thyholm Fysioterapi har vi gennem en lang årrække specialiseret os inden for DonJoys produkter.

Vi er 14 fysioterapeuter på klinikkerne.

Det er Kristian Simonsen, Stefan Risum og Erik Risum der driver FysioLab ApS