Din kurv
0

Anodyne

Oplever du smerter og spændinger i ryggen, nakken eller skuldrene? Eller kunne du bare godt tænke dig at arbejde på din kropsholdning? Med holdningskorrigerende tøj fra Anodyne kan du opnå en bedre kropsholdning og samtidig reducere smerter.

Opnå en bedre kropsholdning med Anodyne

Har du tendens til at krumme ryggen, når du går rundt? Eller at have en dårlig holdning når du har stillesiddende arbejde? Med holdningskorrigerende tøj fra Anodyne kan du på en nem og diskret måde opnå en bedre kropsholdning. Fordi det sidder så tæt, hjælper det dig effektivt til at øge din kropsbevidsthed. Det gavner dig derfor i alt lige fra når du sidder på kontoret, rejser eller træner.

Det smarte ved kropskorrigerende tøj er, at det sidder så tæt, at det ikke kan ses, at det sidder under tøjet. Du kan derfor sagtens have det på under dit arbejdstøj, uden dine kollegaer kan se det. Samme er gældende, når du rejser eller på anden måde er i sociale omgivelser. Det gør det til et nemt tiltag, når du gerne vil forbedre din kropsholdning eller at forebygge, at du kommer til at sidde og krumme ryggen, hvis du har udsigt til en periode med mere stillesiddende arbejde eller aktiviteter. Det behøver dog ikke kun være stillesiddende, da bluserne også har en gavnlig effekt, når du er aktiv og i bevægelse.

 

Forebyg eller reducer smerter med Anodyne

Har du udfordringer med fysiske problemer som følge af dårlige arbejdsstillinger over for lang en periode? Eller overanstrenger du ofte musklerne i forbindelse med træning? Det er der mange, der døjer med. Men det er der ingen grund til, da holdningskorrigerende tøj fra Anodyne kan hjælpe med at forebygge eller at reducere smerter.

Og hvorfor virker det så?

Jo, det gør det, fordi Anodyne er udviklet og fremstillet med den patenterede NeuroBand-teknologi, der aktiverer og stimulerer dine muskler. Det sikrer en bedre kropsholdning. Tøjet har dokumenteret effekt og er endda CE-mærket som medicinsk udstyr.

 

Anodyne bluser til mænd og kvinder

Har du fået anbefalet holdningskorrigerende tøj? Eller vil du gerne prøve kræfter med det? Så er Anodyne et rigtigt godt og oplagt valg, da det er professionelt udviklet og fremstillet samt godkendt til brug. Da det har dokumenteret effekt, er der gode chancer for, at du inden for en kort periode vil opleve en bedring. Vi anbefaler, at du går med Anodyne så ofte som muligt, så du får den fulde effekt – særligt hvis du døjer med smerter.

Vi har et udvalg af bluser fra Anodyne til både mænd og kvinder i forskellige størrelser. Alle sidder de godt til – på en behagelig og støttende måde.

Har du nogle spørgsmål til, hvad du kan forvente dig af en holdningskorrigerende bluse? Eller hvad du med fordel kan kombinere det med? Så er du velkommen til at kontakte os, da vi er uddannet fysioterapeuter. Vi kan guide og vejlede dig ud fra vores professionelle erfaring.