DonJoy

Døjer du med ondt i knæet? Har du fået en skade i anklen? Eller mangler du en skinne eller bandage i forbindelse med behandling af en kronisk tilstand? Donjoy rehabiliteringsprodukter er professionelt udviklet til at forebygge, støtte eller behandle ved skader, kroniske tilstande og postoperativ rehabilitering.

Dyk ned i udvalget af bandager og skinner fra Donjoy herunder.

Viser 1–30 af 84 resultater

Donjoy

Har du brug for smertelindring under fysisk aktivitet? Støtte i forbindelse med en operation? Donjoy er en af de førende på markedet, når det kommer til bandager og skinner til rehabilitering og smertelindring. Det er produkter med kompromisløs kvalitet og er et foretrukkent valg hos sygehuse, sportsfolk og fysioterapeuter. Det er det også her hos Fysiolab.dk.

Produkterne gør det muligt for dig at fortsætte med håndbold, fodbold og andre aktiviteter ved knæskader og ledskader, men kan også være et effektivt værktøj for at mindske risikoen for vrid og overstræk. Du behøver således ikke have en skade for at få del i fordelene, da bandagerne og skinnerne især også virker forebyggende.

Så har du ondt i knæet eller udfordringer med løse ledbånd i anklen, løse korsbånd, hævelse i knæet eller noget helt femte, kan Donjoy være en stor hjælp i hverdagen.

 

Hvilke skinner og bandager kan man få med Donjoy?

Donjoy har udviklet et væld af skinner og bandager til smertelindring og støtte. Om du derfor har udfordringer med smerter i knæet, har brug for ekstra støtte ved anklen eller har en dropfod, som du ønsker stabiliseret, finder du en bandage eller skinne til formålet.

Hos Fysiolab.dk finder du blandt andet:

  • Tommelbeskytter til slidgigt, forstuvning eller forstrækning
  • Knæskinner til rehabilitering, skader og forebyggelse
  • Håndledsbandager til forstrækninger og skader
  • Albueskinner til beskyttelse og støtte
  • Bandager til tennisalbue og golfalbue

Dette er blot nogle af de mange skinner og bandager fra Donjoy, som du kan finde her på siden. Der er skinner og bandager til mange forskellige typer af udfordringer eller skader, hvorfor du med al sandsynlighed kan finde den type af skinne eller bandage, som du har brug for.

 

Få vejledning fra fysioterapeuter ved købet af skinner og bandager fra Donjoy

Er du ikke helt sikker på, hvilken Donjoy knæskinne du skal vælge? Vil du gerne vide mere om en Donjoy lændeskinne og dets effekt, inden du køber den? Eller hvilken ankelbandage der er det rette valg i forhold til de udfordringer, du har?

For os er det vigtigt, at du kommer herfra med den helt rette skinne eller bandage. Det gælder uanset, hvor lidt eller meget støtte du har brug for fra den og i hvilken forbindelse, du er på udkig efter en skinne eller bandage.

Du er derfor altid velkommen til at henvende dig til os. Vi er fysioterapeuter og arbejder med produkter fra Donjoy til hverdag. Vi sælger altid gerne Donjoy med vejledning, da det sikrer, at du får den rette støtte, hvad enten du døjer med forbigående smerter, kroniske smerter eller gerne vil være forebyggende.

Ring til os på 92 72 44 44 hvis du har brug for professionel og faglig vejledning.

0
    0
    Din Kurv