Knæskinner

Hos Fysiolab har vi et bredt udvalg af knæskinner og knæbandager til knæ efter korsbånd-, sideledbånd., menisk-, brusk- eller muskelskader. Knæskinner og knæbandager kan være løsningen på smerter eller manglende stabilitet i dit knæ. En knæskinne er god løsning, hvis du er midt i en genoptræningsperiode, da man undgår at komme ud i yderstillinger. En ordentlig knæskinne kan være altafgørende i en optimal genoptræningsperiode.

Vi er uddannet fysioterapeuter og kan derfor vejlede dig optimalt i forbindelse med køb af din næste knæskinne. Vi er klar med råd og vejledning til hvilken løsning, der vil være den bedste for dig. Kontakt os derfor gerne  på 92724444 eller på mail: info@fysiolab.dk

Viser 1–30 af 59 resultater

Knæskinner fra Donjoy

Hos Fysiolab er vi specielt glade for produkter fra Donjoy. Her får man produkter fra en af verdens førende producenter indenfor skinne- og bandageløsninger. Vi har derfor valgt at have et særligt stort produktvalg af knæskinner og knæbandager fra Donjoy. Vi har mange års erfaring med produkter herfra – erfaring vi trækker på hver gang vi vejleder vores kunder i anskaffelse og brug af skinner og bandager. Donjoy er nok mest kendt for deres udvalg til knæ, hvorfor dette også er stort. Døjer du med fx en bakercyste, kan du derfor blandt sortimentet også finde knæskinner der egner sig til denne problematik.

Med vores knæskinner kan du også tage på den årlige skiferie med ro i maven. Mange danskere pådrager sig hvert år bl.a. knæskader, når de står på ski. Det kan ødelægge hele stemningen ved skiferien, at man frygter for at pådrage sig en ny skade, eller rive op i en gammel.

Optimal genoptræning

Hvis du har pådraget dig en knæskade, er en knæskinne næsten uundværlig. Den sikrer dig, at du undgår at komme i den samme yderstilling, som formentlig har forårsaget din knæskade. På den måde kommer du ikke ud i en stilling som irriterer eller provokerer en netop pådraget skade. Der findes forskellige løsninger til en optimal genoptræningsperiode. Hvis skaden kræver minimal støtte, så kan vi hos Fysiolab tilbyde knæbandager, som oftest er mere fleksible og bløde, men ikke har samme støtte som en aluminiumsskinne. Knæbandager er specielt gode til springerknæ, løberknæ, lette hævelser eller til forebyggelse. Hvis der er tale om mere alvorlige knæskader, skal man benytte sig af en decideret knæskinne i aluminium. Her kan vi anbefale at benytte en 4-punkts knæskinne, som sikre dig den helt optimale støtte. Hvilken knæskinne du skal have, afhænger igen af dit udgangspunkt og skade, så kontakt os gerne og få korrekt råd og vejledning inden du køber.

Leje af knæskinne

Vi kan hos Fysiolab tilbyde udlejning af vores Donjoy Armor knæskinne. En Donjoy Armor er designet til at skåne ligamenter og ledbånd ved ekstremsport. Det kan være en stor investering at købe sin egen, og derfor kan du leje hos os. Det kan give rigtig god mening, hvis du står og skal på skiferie, og er bekymret for dit knæ. Med en knæskinne kan du bedre slippe de bekymrende tanker omkring dit knæ og i stedet fokusere på alt det sjove. Du kan vælge at afhente skinnen i vores klinik eller få den sendt direkte til dig.

0
    0
    Din Kurv