Din kurv
0

Dropfodsskinne

Er du på udkig efter en støttende og diskret dropfodsskinne? Med vores dropfodsskinner kan du igen få en aktiv hverdag, der ikke er begrænset af din dropfod. De holder til store belastninger og giver dig glæden ved hverdagen og et aktivt liv tilbage igen.

Se gerne vores udvalg igennem og vælg den dropfodsskinne, der passer bedst til dig, din hverdag og situation.

Optimal støtte med en dropfodsskinne

Døjer du med en dropfod, og kunne du godt tænke dig noget støtte, så du i højere grad kan være aktiv? En dropfod kan være meget generende, men med en dropfodsskinne kan du få optimal støtte og genvinde en vigtig del af din førlighed igen.

En dropfodsskinne er en ganske simpel skinne, der består af en mekanisme, som er i stand til at løfte foden op. Det betyder, at din gangfunktion forbedres med det samme ved brugen af den. Ved hjælp af velcro-rem kan du justere den til netop din fod, så du får optimal støtte hele dagen igennem med stor komfort.

Når du benytter en dropfodsskinne, har du mindre risiko for at falde, da foden ikke længere vil hænge nedad. Fordelen er også, at den svækkede muskel bliver kompenseret og aflastet, hvilket på sigt også giver dig færre gener.

Der er derfor mange fordele at få ved at benytte en dropfodsskinne.

 

Diskret dropfodsskinne til sko og strømper

En dropfod kan virke meget intimiderende i sig selv. Men med en diskret skinne bliver det langt mindre synligt, både fordi foden stabiliseres og fordi vores skinner er lavet, så de ikke tiltrækker meget opmærksomhed i brug.

Vores skinner er meget simple og stopper et stykke oppe på læggen, så det er nemt at skjule dem eller have dem på i forbindelse med bukser, shorts eller sandaler. De kan bruges både i fodtøj samt under strømpen og giver optimal støtte ved brug af begge dele.

Skinnerne passer både til venstre og højre fod og kan tilpasses, så de hverken strammer eller sidder for løst. Vi har desuden lagt høj vægt på komfort, så du så vidt muligt ikke mærker, at du har en dropfodsskinne på, når du skal være aktiv.

 

Bliv aktiv igen med en dropfodsskinne

Kan du godt lide at gå lange ture? Vandre? Eller på anden måde være aktiv ude som inde? Det skal en dropfod heller ikke være en hindring for. Særligt ikke når du kan klæde dig på med en effektiv og støttende dropfodsskinne fra Fysiolab.dk. Uanset valg af skinne kan du være sikker på, at den holder til dine aktiviteter, og at den ikke hindrer eller begrænser dig i at føre en aktiv livsstil.

Har du længe døjet med dropfod og ikke afprøvet en skinne, vil du straks kunne mærke en betydelig forskel.

Vi vejleder dig gerne nærmere omkring en dropfodsskinne, hvis du har brug for det eller gerne vil vide mere om de enkelte skinner. Det vigtigste er, at du får glæden ved hverdagen tilbage igen.