Din kurv
0

Bauerfeind

Bauerfeind er førsteklassesmaterialer med fantastisk ydeevne

Bauerfeind er en topproducent inden for skinne- og bandageprodukter, der hjælper folk med at leve et aktivt liv i alle aldre. Bauerfeinds skinner, bandager, medicinske kompressionsstrømper og ortopædiske hjælpemidler hjælper dig med at opretholde og genvinde smertelindring, øge trivsel og sikre større livskvalitet. En tradition for knowhow og en evig jagt på kvalitet er drivkræfterne bag alt, hvad Bauerfeind gør.

Bauerfeinds produkter er lavet med alle mennesker i tankerne. Deres mange års erfaring og den viden, de har opnået ved at levere til både topatleter og almindelige mennesker, er indarbejdet i den løbende udvikling af Bauerfeinds produkter.

Hos Bauerfeind er bevægelse liv. Bauerfeind er aktivt engageret i at hjælpe atleter i populære og professionelle sportsgrene. Bauerfeind har fx været officiel leverandør til de tyske olympiske hold siden 2001 og tilbyder atleter skinner og bandager både under og mellem de olympiske lege.

Bauerfeind er som sagt en af verdens førende producenter af skinner og bandager og betragtes som et førsteklasses mærke på verdensplan på grund af den overlegne kvalitet og innovative teknologi, der anvendes i deres produkter.

Bauerfeinds løsninger fremstilles gennem direkte samarbejde mellem læger, forskere og specialister, hvis resultat omsættes til højteknologiske produkter, udstyr, kvalitet og pålidelighed, hvilket giver anledning til patenterede løsninger, der har modtaget flere priser.

Bevæg dig frit med Bauerfeind

Bauerfeinds produkter er lavet af blødt vævet strikmateriale, så de er åndbare. Den anatomiske pasform føles som en naturlig del af kroppen med henblik på fleksibel stabilitet, der ikke generer dine bevægelser.

Vores bandager leverer den helt rigtige mængde kompression via Bauerfeinds bløde strikstof. Bauerfeinds bandager giver en terapeutisk massage, der stimulerer cirkulation og muskelrestitution.

Bauerfeind lader dig leve et aktivt liv

Uanset om det er dine ankler, knæ, ryg, albuer, håndled, hænder eller skuldre, der gør ondt, hjælper Bauerfeind:

Bauerfeind GenuTrain

Bauerfeind har mange fantastiske produkter, men for at fremhæve en enkelt ting vil FysioLab gerne slå et slag for for Bauerfeinds flagskib inden for knæbandager, nemlig den produktlinje der hedder GenuTrain

Der findes mange forskellige versioner af GenuTrain knæskinner og bandager designet til specifikke behov – heriblandt GenuTrain A3 knæbandage. Generelt er GenuTrian designet til at give hurtig lindring af smerte ved at lindre de områder, der gør ondt og levere stabilitet. 

Knæets muskler, sener og ledbånd er et af de områder af kroppen der er mest udsat for smerte og skade. Fra gigt, korsbåndskade, knæoperation, sideledbånd, muskeloverbelastnin, ømhed, smerte og betændelse som kan forstyrre dit daglige aktive liv.

Bauerfeind knæskinner og bandager hjælper med at reducere smerte og hævelse, giver ledstabilitet og understøtter det smertefulde område uden at begrænse mobiliteten. Strikmaterialet og specielle polstrede puder gør skinnerne og bandagerne til en meget behagelig løsning.

GenuTrain er blød, åndbar og fugttransporterende, især i det følsomme område bag på knæet for at sikre komfort hele dagen. Den latex, der er  i komprimeringsstrikken på disse skinner og bandager, er desuden ikke i direkte kontakt med huden.

Mærk den fantastiske lindring fra ømhed og smerter, og se hvordan  Bauerfeinds bandager og skinner føles og præstere bedre end andre produkter på markedet. 

En klar opfordring fra FysioLab er at benytte Bauerfeinds produkter.