Din kurv
0

CEFAR

Har du brug for en stimulator fra CEFAR til smertelindrende behandling? Eller har du allerede en og mangler blot noget ekstraudstyr? Vi har alt fra CEFAR og giver dig også gerne professionel rådgivning, så du kommer godt og trygt i gang med brugen af deres udstyr.

 • Dura Stick Plus 50x50mm elektrode

  kr. 104,00
  Tilføj til kurv
 • Dura Stick Premium elektrode 50x50mm for følsom hud

  kr. 166,00
  Tilføj til kurv
 • Dura Stick Plus 50x90mm elektrode

  kr. 124,00
  Tilføj til kurv
 • Dura Stick Premium 80x130mm elektrode

  kr. 124,00
  Tilføj til kurv
 • -17%

  CEFAR TENS smertelindring

  kr. 1.900,00
  Tilføj til kurv
 • Dura stick plus – Cefar easy, elektroder 50×50 mm

  kr. 124,00
  Tilføj til kurv
 • Dura Stick Premium 32mm rund elektrode

  kr. 124,00
  Tilføj til kurv
 • Dura Stick Premium 40x60mm Oval Elektrode

  kr. 129,00
  Tilføj til kurv
 • Dura stick plus – Cefar easy elektroder, 50×100 mm

  kr. 124,00
  Tilføj til kurv
 • 2 kabler til Cefar TENS

  kr. 325,00
  Tilføj til kurv
 • CEFAR Easy TENS

  kr. 1.068,00
  Tilføj til kurv
 • Cefar Rehab X2 muskelstimulator

  kr. 3.679,00
  Tilføj til kurv
 • CEFAR EASY kabel

  kr. 115,00
  Tilføj til kurv
 • Hurtigoplader til Cefar TENS

  kr. 361,00
  Tilføj til kurv
 • Dura Stick Plus, Cefar 50×100 elektrode med dobbelt tilslutning

  kr. 124,00
  Tilføj til kurv

Opnå bivirkningsfri smertelindring med CEFAR

Oplever du smerter i nakken? Lænden? Måske du har kroniske smerter? Eller netop har fået akutte smerter, som du gerne vil have smertebehandling til? Med TENS, der står for Transkutan elektrisk nervestimulation, aktiverer du nervesystemets egen mekanisme til smertelindring.

Det hjælper til at reducere både akutte og kroniske smerter ved at aktivere de nerver, der ligger lige under huden og blokerer for de smertesignaler, der bliver sendt til hjernen. Ikke nok med det bliver hormoner såsom endorfiner også frigivet, hvilket sænker hjernens smerteopfattelse fra blandt andet lændesmerter og nakkespændinger.

Med andre ord får du bivirkningsfri smertelindring – som du selv kan håndtere og benytte derhjemme.

Produkter fra CEFAR er nemme og brugervenlige. Men vi guider dig gerne, hvis du er i tvivl eller ønsker at være helt sikker, inden du går i gang med at bruge det.

 

CEFAR til private og medicinsk uddannede

Alle smertelindringsstimulatorer er rustet til alle typer af udfordringer. Du kan være sikker på at få et produkt i høj kvalitet i kombination med et brugervenligt design. Det gør produkter fra CEFAR meget enkle at anvende i hjemmet såvel som for dig, der er medicinsk uddannet.

Når du køber en stimulator, skal du være opmærksom på, at der ikke følger elektroder med. Dem skal du købe ved siden af. Vi har dog sørget for at have det rette udvalg, så du kan få det hele samlet her hos os. Vi guider dig gerne, hvis ikke du er sikker på, hvilke elektroder du skal vælge.

 

Alt du skal bruge til fra CEFAR

Er du på udkig efter en stimulator? Eller har du brug for nogle elektroder? Vi har alt, hvad du skal bruge til eller fra CEFAR. De har udviklet forskellige stimulatorer, som vi alle har på hylderne her. Du er velkommen til at gå på opdagelse i dem og finde netop den model, der er passende til de smerter eller udfordringer, du oplever.

Fælles for alle apparaterne er, at de er holdbare og kan benyttes hele livet ved rette brug og behandling. De kan også med fordel benyttes i nogle måneder, hvis du har brug for det i forbindelse med akut opståede smerter.

Vi giver dig professionel rådgivning med på vejen, hvis du ønsker det. Det er vi i stand til, da apparaterne er en del af vores behandlingstilbud i vores klinikker. Vi har derfor praktisk og professionel erfaring, som vi kan guide og vejlede dig ud fra.

Du kontakter os ved enten at ringe eller sende os en mail. Vi vender hurtigt tilbage ved spørgsmål eller hjælp, så du hurtigst muligt kan komme i smertelindring.