Compex muskelstimulator

Har du brug for et effektivt redskab til restitution? Vil du gerne stimulere dine muskler eller forebygge skader? Compex muskelstimulator tjener mange forskellige formål og er et værdifuldt supplement til din træning eller en god ven, når du har brug for at restituere.

Hos Fysiolab råder vi over et større udvalg af Compex muskelstimulatorer til almindelige motionister såvel som til dig, der er topatlet eller meget dedikeret sportsudøver.

Viser alle 6 resultater

 • COMPEX Fit 1.0 muskelstimulator

  kr. 1.595,00
  Tilføj til kurv
 • COMPEX Sport 2.0 muskelstimulator

  kr. 3.330,00
  Tilføj til kurv
 • COMPEX Sport 4.0 muskelstimulator

  kr. 5.040,00
  Tilføj til kurv
 • COMPEX sport 6.0 trådløs muskelstimulator

  kr. 6.975,00
  Tilføj til kurv
 • COMPEX fit 5.0 trådløs muskelstimulator (4 moduller)

  kr. 6.590,00
  Tilføj til kurv
 • COMPEX Sport 8.0 trådløs muskelstimulator

  kr. 8.470,00
  Tilføj til kurv

Compex muskelstimulator – sådan virker den

Med en Compex muskelstimulator stimulerer du de processer som sker, når hjernen giver besked til en muskel om at spænde. Det gør hjernen med et elektrisk signal, hvorefter musklen trækker sig sammen.

Når du benytter en Compex muskelstimulator genskaber du samme proces, der sker i hjernen – det sker dog blot i stedet gennem flere elektroder, som placeres forskellige steder på kroppen. Du får nøjagtigt det samme ud af det, som hvis processen sker på naturlig vis, da kroppen ikke kan kende forskel.

Det er smart, da du dermed kan målrette din træning til specifikke områder på kroppen, som du gerne vil arbejde med. Endda helt uden at belaste led og knogler, da det er en skånsom træningsform.

Træning med en Compex muskelstimulator bør dog være et supplement til din daglige eller ugentlige træning, da det ikke direkte kan erstatte din træning.

Compex Fit og Compex Sport

Er du i tvivl om hvilken Compex muskelstimulator, der passer bedst til dig? Inden for Compex-modellerne er der to forskellige varianter; Compex Fit og Compex Sport.

Den førstnævnte benyttes i forbindelse med sygdom og skader, når en eller flere muskler skal styrkes og stabiliseres. Her har vi flere forskellige modeller at vælge mellem.

Det har vi også, når det kommer til Compex Sport, som især benyttes i forbindelse med at opbygge styrke, optimere træningsresultater og ikke mindst tilskynde restitution, som er vigtigt for din præstation. Modellerne inden for Compex Sport kan både benyttes af dig, der motionerer på almindeligt plan såvel som på atletisk niveau.

Vi vejleder gerne til det rette valg af model, hvis du er i tvivl.

Stort udvalg af Compex muskelstimulatorer hos Fysiolab

Hos Fysiolab har vi et stort udvalg af Compex muskelstimulatorer. Det betyder derfor, at du kan finde en muskelstimulator, der møder dine behov. Da der er stor forskel på de enkelte produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os, inden du køber. For som fysioterapeuter er det i vores bedste og største interesse, at du får lagt det rette produkt i kurven, så du får den største glæde af det allerede fra første øjeblik, du bruger det.

Er du dog helt sikker på, hvilken af vores Compex muskelstimulatorer, du gerne vil have, er du naturligvis også velkommen til at klikke i kurv allerede i dag. Så sørger vi for at sende den afsted hurtigst muligt, så du kan få mere ud af din træning eller komme hurtigere igennem din skade.

0
  0
  Din Kurv