Airofit

Har du udfordringer med din vejrtrækning? Lider du af astma? Eller vil du bare gerne forbedre din vejrtrækning for at kunne performe bedre i din træning? Airofit er et revolutionerende åndedrætsmuskeltræningssystem, der kan hjælpe dig med at øge din præstation eller til at få bedre styr på din vejrtrækning.

Viser et enkelt resultat

 • Tilbud

  Airofit Pro Breathing trainer

  kr. 2.099,00
  Tilføj til kurv

Hvordan virker Airofit Breathing Trainer?

Airofit er en lungetræner. Den er udviklet på baggrund af eksisterende og gammel viden om træning af åndedrætsmuskulaturen. Nu er den viden blot gjort tilgængeligt i et værktøj, der kan hjælpe dig til at gøre dine respiratoriske evner målbare.

Den virker ved at måle din lungevolumen og styrke af både indånding og udånding. Med hjælp fra data om dette tilpasser den træningsprogrammer, som gør dig i stand til at arbejde med de svagheder, du har omkring åndedrættet. Der kan justeres på modstanden, så du får personlig og skræddersyet træning af åndedrættet.

Du behøver kun træne 2 x 10 minutter hver dag for at forbedre åndedrættets ydeevne med op til 8% på kun 8 uger. Bruger du den hver dag, opnår du de bedste resultater. Uanset om det er i forbindelse med bedre performance eller helbredsrelaterede udfordringer.

 

Airofit – Følg med i dit åndedræt på en app

Kan du godt lide at følge med i din performance og resultater? Det er, hvad du kan med Airofit. For den hjælper dig ikke kun effektivt med træningsprogrammer. Den kommunikerer også med din smartphone, så du meget nøje kan følge med i udviklingen af dit åndedræt. Den arbejder sammen med både IOS og Android og kan give dig coaching og vejledning, så du får de bedste mulige resultater.

Udover dette kan du også få feedback og monitorering. Airofit er derfor på alle måder et redskab og et værktøj, som hjælper dig til bedre vejrtrækning.

 

Brug Airofit til sport eller lungeudfordringer

Airofit Breathing Trainer tjener flere forskellige formål. For den benyttes af mange professionelle svømmere til at optimere åndedrættet for bedre performance under vandet. Men den er ikke kun for dig, der svømmer på højt plan eller gør dig meget i aktiviteter under vandet.

Den er også god for dig, der har udfordringer med astma, KOL eller andre udfordringer, der nedsætter din lungekapacitet. I den forbindelse bør du dog henvende dig til din læge forinden, så du er sikker på, at den er fordelsmæssigt god i brug for dig og ikke medvirker til andre komplikationer.

 

Køb Airofit online og få bedre styr på din vejrtrækning

Vil du gerne have bedre styr på åndedrættet? Så du kan opnå bedre resultater? Eller få mere velbehag ind i din hverdag? Hos Fysiolab.dk kan du bestille Airofit online og få den leveret direkte til døren eller et afhentningssted nær dig.

Vi fortæller dig gerne nærmere om produktet, hvis du gerne vil vide mere eller finde ud af, om det er det rette redskab for dig og dine udfordringer med åndedrættet. Vi sender den inden for ganske få hverdage.

Med os og Airofit er der ikke langt til et bedre og optimeret åndedræt.

0
  0
  Din Kurv