Hånd og håndledsskinne

Har du brug for at støtte, stabilisere eller aflaste håndleddet? Lider du af lettere skader eller har du tendens til det, er en håndledsskinne en rigtig god støtte og beskyttelse for dit håndled. Om du er aktiv idrætsudøver eller udfører de samme bevægelser mange gange i dit arbejde, vil du kunne drage fordel af en egenskaber fra en håndledsskinne.

Vi har sammensat et udvalg af forskellige håndledsskinner, der imødekommer forskellige udfordringer og smerter.

Viser alle 17 resultater

Pas godt på dit håndled med en håndledsskinne

Hænderne er en vigtig del af kroppen og din hverdag. Om du dyrker meget sport, besøger træningslokalet ofte eller arbejder meget. Hænderne bruger vi til mangt og meget – og netop derfor er de også i risiko for at få skader eller overbelastninger. Af den grund skal hænderne og håndleddet også beskyttes godt. Nogle gange skal der blot én forkert bevægelse til for, at smerter eller en skade opstår.

Med en støttende skinne til håndleddet vil du kunne forebygge traumer og skader i håndleddet eller effektivt aflaste det, så håndleddet hurtigere heler.

Foruden at kunne bidrage med hurtigere heling og smertelindring ved opståede skader, kan en skinne også være med til at forebygge smerter eller skader i forbindelse med gentagende bevægelser på arbejdet eller i din sport.

 

Hvilken håndledsskinne skal du vælge?

Når du har en skade eller smerter i dit håndled, er det vigtigt, at du vælger en skinne, der imødekommer dette på bedste vis. For de er nemlig ikke ens. Når du skal vælge en håndledsskinne, skal du derfor se efter, hvilke skader, smerter eller overbelastninger, den er god for.

Du kan blandt andet få skinner målrettet specifikt til:

  • Håndledsforstuvning
  • Frakturer og forstuvninger
  • Beskyttelse og behandling af karpaltunnelsyndrom
  • Beskyttelse i hverdagen og træningslokalet
  • Frakturer på håndrodsknogler

Klik dig derfor gerne gennem vores udvalg og se nærmere på de enkelte skinner og deres egenskaber. Vælg den eller de skinner, der passer til de skader eller smerter, du enten har eller gerne vil forebygge, da det giver den bedste mulige beskyttelse og aflastning.

Husk at vælge til den rette hånd og i den rette størrelse.

Vi rådgiver eller vejleder gerne, så du kommer herfra med en håndledsskinne, der beskytter dit håndled optimalt.

 

Aflast håndleddet efter en operation med en håndledsskinne

Har du lige været igennem en operation? Eller har du en forestående lige om lidt? En håndledsskinne er en rigtig god løsning, når håndleddet skal aflastes eller skånes efter en operation. For med en skinne til håndleddet bliver håndleddet fikseret, så det ikke er muligt at lave uhensigtsmæssige bevægelser, der kan forværre smerterne eller en eventuel skade. Den gør det dermed også nemmere for dig at slappe af i håndleddet.

Men en håndledsskinne aflaster ikke kun. Den giver også maksimal støtte og smertelindring. Vælger du derfor den helt rette skinne til dit håndled, får du optimal støtte og aflastning til dit håndled i tiden efter en operation.

Vi har forskellige varianter at vælge mellem. Altså har du mulighed for at få en skinne, der ikke bare beskytter og gør dig tryg, men som også er behagelig for dig at have på.

0
    0
    Din Kurv