Din kurv
0

Motocross

 Motocross – en ekstrem sport, specielt for dine knæ. MX er en de hårdeste og mest ekstreme idrætsgrene i verden. Det kræver ordentlig grej og dygtige kørere. I en ekstrem sportsgren som motocross opstår der mange skader, når kørerne styrter eller vrider over leddene, f.eks. hvis de kommer for tæt på et sving og ”hænger fast”. Oftest går det ud over knæet i form af korsbånds- eller ledbåndsskader.

Derfor bruger mange motocross-kørere knæskinner både efter skader og operationer og som en sikkerhed for at de ikke bliver skadet igen. Men også flere bruger dem forebyggende for helt at undgå at blive knæskadet. En DonJoy knæskinne med uovertruffen stabilitet og knæbeskyttelse lavet i aluminium eller kulfiber hjælper med at holde knæet på plads og minimere tryk og belastninger der påvirker knæ, kors- og ledbånd. DonJoy´s knæskinner bygger på mange års erfaring inden for ledbånds-og ligamentbeskyttelse og har opnået succes og vist deres værd på banerne og igennem kliniske tests og forskning.Gennem adskillige undersøgelser er det blevet bevist, at DonJoy´s knæskinner forhindrer de farlige vrid og rotationer i knæet og aflaster bl.a. korsbånd, ledbånd og menisk.

”Jeg sætter mig ikke op på min motorcykel uden min Donjoy Defiance-knæskinne – de giver mig en støtte på en måde, som ingen andre skinner kan.”

~ Antonio Cairoli MX1 GP verdensmester

DonJoy står bag nogle af de mest anvendte knæskinner blandt motocross-kørere, bl.a. på grund af deres patenterede 4-punkts system. Top-kørere som verdensmesteren Antonio Cairoli, Rui Concalves, Brett Metcalfe og danske Benjamin Strate bruger blandt mange andre de effektive Donjoy knæskinner, når de kører.

Donjoys MX-skinner:

  • Donjoy Defiance III, custommade letvægts knæskinne af kulfiber, uden tvivl den stærkeste skinne på markedet.
  • Donjoy Armor, superstærk aluminiums knæskinne med mulighed for FourcePoint-hængsel. Fantastisk skinne med optimal beskyttelse af dine knæ.