Din kurv
0

Liiteguard

Liiteguard er et velkendt brand indenfor kompressionsprodukter. Men hvad er det egentlig Liiteguardkan i forhold til andre producenter? Produkterne taler for sig selv – og dem finder du her på siden. Ellers vil vi dykke ned i det nederst på siden.

Liiteguard går op i kvalitetssikring

En stor del af LiiteGuard produkterne er CE-mærket, det betyder at det er medicinsk godkendt og produkterne lever op til EU-lovgivning mhp. miljømæssige, sundhedsmæssige og sikkerhedsmæssige krav.

Kompression i høj kvalitet

LiiteGuards kompressionsstrømper er kompressionsprodukter af meget høj kvalitet. Studier har vist en positiv effekt på restitution i forhold til træningsømhed også kaldet DOMS (delayed onset muscle soreness), når man bruger kompressionsprodukter under eller lige efter træning.

Kompressionsniveauet i Liiteguards produkter bliver løbende testet og godkendt. Produkterne er klassificeret i kompressionsklasse 2., som betyder at fx strømperne er inden for rammerne for medicinsk dokumenteret effekt.

Liiteguard har specifik kompression omkring akillessenen

LiiteGuards Performancestrømpe benytter sig af ekstra kompression omkring akillessenen, hvilket studier påviser har en lindrende effekt på smerter omkring akillessenen.

LiiteGuards Performancestrømpe er specifikt udviklet til fodboldspillere, og har indsyet en ”lomme” til benskinner. Lommen får benskinnen til at sidde stabilt under træning og kamp og du har derfor ikke behov for at bruge tape til at fiksere benskinnen. Dette forhindrer stramninger omkring underbenet når man bruger tape, og sikrer at der ikke sker en lokal afklemning af blodkar og nerver under aktivitet.

Det fede ved Liiteguard løbetights

Opturen ved at løbe en tur i løbetights fra liiteGuard er, at de alle er udviklet til at give optimal støtte til din krop under træning. Her kommer de 8 funktioner som Liiteguard ligger vægt på for at sikre dig den optimale oplevelse under din træning.

Flade syninger skaber god komfort

GLU-TECH løbetights er syet med flade syninger, for at udelukke irritation af huden. De flade syninger sikrer desuden at pasformen holdes og skaber løbetights, der har en helt unik slidstyrke end slår de andre produkter på markedet.

Svedtransporterende materiale holder kropstemperaturen perfekt

Liiteguard vil optimere den bedst mulige komfort. Derfor er løbetightsene udviklet i højkvalitets svedtransporterende materiale, der sikrer at sveden hurtigt transporteres ud på ydersiden af stoffet og holder dine tights tørre og komfortable. Med en hurtig transport af sved væk fra huden holder du din kropstemperatur stabil under hele din træning.

Løbetights, der bare kan så meget mere

Liiteguard løbetights er designet med en innovativ elastik i hofte-, lænd- og balleområdet, for at aktivere muskelgrupperne i dette område optimalt, dette kaldes også proprioception.  Elastikken i løbetightsene stabiliserer din hofte og gennem aktiveringen af muskelgrupper er liiteguard løbetights med til at mindske risiko for skader i knæ og fødder, der kan stamme fra manglende støtte i før nævnte område. I vores sortiment finder du Liiteguard løbetights til både herre og damer.

Når tætsiddende design går op i en højere enhed

Med løbetights fra LiiteGuard, får du et lækkert materiale, der er vævet i nylonstof med firevejsstræk. Vævningen sikrer dig en fantastisk komfort i dine løbetights, der holder pasformen, bliver siddende hvor de skal under din træning og samtidig giver dig en utrolig bevægelsesfrihed.

Fantastisk pasform kombineret med komprimerende effekt, der stimulerer blodcirkulationen og hjælper dig med at restituere optimalt.

Geniale lommer til din mobil eller energigel

Liiteguard Glutech løbetights er designet med to diskrete og fleksible lommer, der slutter tæt til om indholdet på din løbetur. Du kan sikkert medbringe din telefon, nøgler eller energigel, når du vælger løbetights fra liiteGuard.

Liiteguard GLU-TECH infinity med grip giver mere kompression

Med Liiteguards korte løbetight GLU-TECH Infinity, får du en løbetight, der har en free-cut benafslutning med strategisk placerede silikoneelementer, der giver dig ekstra kompression samt et tæt tæt fit, uanset hvilken sportsgren du dyrker.

Tag ansvar for miljøet – Det gør Liiteguard

Liiteguards løbetights er produceret i et ansvarligt materiale og består af 75% genanvendt plastik, som er knust og omsmeltet til en nylontråd. Herefter er det testet for at sikre at der ingen skadelige materialer er tilbage i stoffet. Udover fokus på at bruge allerede eksisterende materialer i liteguards produktion af løbetights, er det genanvendte materiale også enormt slidstærkt sammenlignet med andre løbetights, der ofte er produceret i bomuld. Levetiden på Liiteguard løbetights er med andre ord længere end ved andre løbetights.