Fraktur underben/ brækket skinneben

Et brækket skinneben er en yderst smertefuld skade. Den sker som regel på baggrund af et stort vrid i benet, kombineret med en stødskade eller klemskade.

Se hele vores udvalg af støtte til et brækket skinneben herunder.

Viser alle 6 resultater

Brækket skinneben

Et brækket skinneben er rigtig ærgerligt, smertefuldt og en streg i regningen. Hvis uheldet skulle være ude, og du har brug for en god skinne og evt. tilbehør hertil, så er det nødvendigt at have kvalitetsprodukter, så du kan være sikker på, at bruddet heler bedst muligt.

Her hos FysioLab kan vi ikke hjælpe dig med at afhjælpe problemet ved at operere dit ben, men vi kan bistå dig med råd og vejledning samt genoptræning, når du har fået skinnen af dit brækkede skinneben. Vi er nemlig fysioterapeuter, og firmaet bag vores webshop består af en sammenslutning af flere klinikker i det nordjyske. Selvom vores fysiske klinikker er placeret i udkanten af Danmark, så kan alle kunder i hele Danmark købe skinner til et brækket skinneben og mange andre produkter til hjælp, restitution, støtte og genoptræning.

Vores udvalg af produkter til brækkede skinneben spænder over flere ting. Det er nemlig oplagt at have samlet disse relaterede ting på samme side her på vores webshop, så det er nemt for dig at finde det, du skal bruge.

Gode skinner og andre ting til brækket skinneben hos FysioLab

Vi forhandler mange forskellige produkter, der kan hjælpe dig, som har brug for ting såsom en skinne til et brækket skinneben, overtræk til walkere (gangskinner), kosttilskud, produkter til restitution, beklædning og træningsudstyr samt produkter til elterapi og andre bandager og skinner. Kort sagt forhandler vi både produkter til forebyggelse, behandling og restitution samt genoptræning.

Vores produktsortiment på denne side omfatter flere ting, og det er bl.a. en shoelift, som udligner højdeforskellen på dine ben, når du har en forbinding og skinne på det ene ben. Vi forhandler også et såkaldt weather cover, hvilket er en form for regnslag til dit ben. Derudover finder du også hygiejnecover, der er til indendørsbrug, så din eventuelt beskidte skinne/støvle ikke snavser hjemmet, arbejdspladsen eller andre ting til. Dette hygiejnecover (Aircast hygiejne-cover) er beregnet til brug sammen med en specifik støvle/walker, nemlig Aircast gangskinner. Sidst men ikke mindst forhandler vi også skinner til brækkede ben, og det omfatter eksempelvis Procare Nextep Contour II Walker-støvle og Procare Nextep Contour Walker-støvle.

Hvis der er noget, du mangler, men ikke finder her på vores webshop, er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer også gerne på spørgsmål omkring de enkelte produkter. Forhåbentlig finder du lige netop den skinne, du gerne vil have samt relevant tilbehør, hvis der er noget, du ønsker at købe med sammen med støvlen/walkeren.

En skinne til brækket skinneben hjælper dig i gang igen

Hvis du er uheldig, at du har lavet et vrid eller er kommet til skade på anden vis, hvor du har brækket dit skinneben, så er det første, du tænker på, måske ikke lige, hvordan du får det ordnet, da smerten kan være overvældende og være den største bekymring. Når de smertestillende piller har gjort deres til at mindske smerten og ubehaget, så er det oplagt at kigge på skinner – de såkaldte walkers – som kan stabilisere dit brækkede ben og dermed holde benet på plads, så knoglen kan hele uden problemer.

Skinnen holder som sagt benet på plads, men derfor vil du stadig opleve smerter, når du går. På trods af smerterne er det vigtigt, at du sørger for at komme op at gå, så du får trænet benet. Efter den første uges tid er gået, hvor du formentlig vil være sygemeldt fra arbejdet, er det bare om at komme op at stå og bevæge dig.

Du må forvente at skulle gå med bandagen i 4-6 uger, og vi anbefaler, at du bruger skinnen mest muligt. De fleste skinnemodeller til brækket skinneben er nemme at tage af og på, så det kan du selv gøre. Du skal formentlig tage skinnen af, inden du går i bad, men når du har taget den af, er det nemmere at putte en pose (badebeskyttelse) op omkring din gipsforbinding.

Du skal være opmærksom på, at en fraktur på underbenet oftest vil kræve, at du kommer en tur på hospitalet for at få det ordnet af en kirurg. En kirurg vil hjælpe dig og din fraktur ved at banke et marvsøm ned i dit skinneben via knæleddet. Det kan være nødvendigt at sætte bruddet på plads.

Få hjælp af kyndige fysioterapeuter

Uanset om du handler på vores webshop, ringer til os eller kommer forbi en af vores klinikker, så kan du altid regne med at få kyndig hjælp. Vi er nemlig både webshopejere og fysioterapeuter, så hvis du tager kontakt til os for at få hjælp eller gerne vil spørge ind til vores produkter, så kan du altid regne med at få et veloplyst svar.

Vi er 14 fysioterapeuter fordelt på vores klinikker i det nordjyske, og FysioLab er dermed en sammenslutning af fysioterapeuter fra Thyholm Fysioterapi & Fysioklinik Snedsted. Vi forhandler også en del produkter i vores klinikker, og du kan altid regne med, at priserne her på vores webshop er konkurrencedygtige. Vores patienter får hjælp i vores klinikker til alt fra udredning og behandling til genoptræning.

Vi har også et mobilt testcenter, så du kan få en test og efterfølgende analyse af din fysik. Det er praktisk, hvis du er kommet galt af sted på en måde, som gør, at du ikke er særlig mobil. Så kan vi komme til dig.

Hvorfor købe skinner til brækket skinneben hos os?

Foruden de konkurrencedygtige priser, så får du også altid gratis rådgivning, og du får gratis levering ved køb over 1.000 kroner (visse produkter kan være undtaget). Du kan læse mere om handels- og leveringsbetingelser samt reklamations- og fortrydelsesret her på vores hjemmeside. Du får selvfølgelig altid 2 års reklamationsret og 2 ugers fortrydelsesret.

Selvom vi benytter os af dropshipping for mange produkter, så kan du forvente levering inden for blot 2-5 dage for langt de fleste varer. Nogle produkter har dog lidt længere leveringstid, og for disse må du forvente leveringstid på op til 7 dage.

Du kan ringe til os på 92724444, hvis du har spørgsmål til produkterne på vores webshop, og du kan skrive til os på kundeservice@fysiolab.dk.

Shop gaven med ro i maven

Vi tilbyder selvfølgelig forlænget returret til og med den 9. januar 2023, så du kan roligt bestille julegaven i god tid.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Din Kurv