DonJoy giver os muligheden for at fremstille en ”custommade” knæskinne, en knæskinne, der med garanti er optimal i sin pasform til netop dit knæ. Fysioterapeuten vurderer hvilken knæskinne, der er optimal til dit behov. Her tages der hensyn til skadesomfang, dagligdags- og idrætsaktiviteter og hvilken aktivitet du skal tilbage til. Dette kan være alt fra arbejde, fritidsaktiviteter og sport på alle planer.

Når vi har afdækket dit behov opmåler vi dit knæ og derefter sender vi målene til DonJoys bandagister. Her laver de din personlige skinneløsning og vi har den færdige skinne på klinikken en uge efter.
Derefter sørger vi for at du bliver godt instrueret i påsætning og brug af din skinne. Alt dette er selvfølgelig inkluderet i prisen på skinnen.

Derfor forhandler vi DonJoy?

DonJoy er lig med kvalitet og de er verdensførende inden for skinner og bandageløsninger. Motion is Medicine!

DonJoy er meget anerkendte for deres kvalitet og funktionalitet og er ofte det fortrukkende valg på ortopædkirurgiske afdelinger, hos fysioterapeuter, bandagister og sportsfolk.
Navnet ”DonJoy” er på hospitaler synonym med en knæskinne, også selv om der er tale om et andet mærke end DonJoy. Det siger en del om hvad DonJoy står for og er kendt for, samt hvordan vi som fagfolk opfatter produktet.

Vi har på klinikken prøvet andre produkter, men er gang på gang vendt tilbage til DonJoy. Det er, i vores optik, markedets bedste skinner og bandageløsninger. DonJoy er derfor også det eneste mærke vi koncentrer os om, da vi ved, at vi dermed kan sikre den bedste løsning for vores patienter, og en løsning vi som fagfolk kan stå 100% inde for.Certificeret DONJOY forhandler

Kontakt Fysioterapeut Erik Risum for råd og vejledning på tlf.: 9272 4444

 

 

 

0
    0
    Din Kurv