Bakers cyste

Hos Fysiolab har vi et bredt udvalg af knæskinner og knæbandager mod bakers cyste. Knæskinner og knæbandager kan være løsningen på smerter eller forebyggelse af bakers cyste i dit knæ. En bakercyste bliver som oftest udløst af anden skade eller andre problemer i dit knæ, og derfor skal du sørge for at få lokaliseret problemet. En ordentlig knæskinne kan være et godt værktøj mod bakercyste og problemet bagved skaden.

Vi er uddannet fysioterapeuter, og kan derfor vejlede dig optimalt i forbindelse med køb af din næste knæskinne. Vi er klar med råd og vejledning til hvilken løsning, der vil være den bedste for dig. Kontakt os derfor gerne på 81 61 70 40 / 22 15 89 90 eller på mail: info@fysiolab.dk

Viser alle 5 resultater

Hvad er en bakers cyste?

Bakers cyste er kendetegnet som en væskefyldt udposning på bagsiden af knæet. Det er normalt kendt, at mange går rundt med en bakers cyste uden at opdage dem. De kommer og går og kan skyldes overbelastning, forkert slid og andre skader i knæet, som forvolder en væskefyldt udposning. Hvis bakers cysten er stor, vil man kunne mærke hævelse og måske deciderede smerter i knæhasen. Som oftest vil en bakers cyste forsvinde af sig selv, hvis knæet bliver holdt i ro for så at komme tilbage igen med belastning. Ofte skyldes en bakers cyste leddegigt, slidgigt eller en meniskskade.

Hvordan behandles bakers cyste?

Hvis du får konstateret en bakercyste, er det vigtigt, at du giver dit knæ mulighed for aflastning. En bakercyste kommer fordi knæet er overbelastet eller skadet. Fordi en bakercyste altid kommer på baggrund af andre problemer, skal du have lokaliseret hvad der forårsager cysten. Når det er gjort, kan du begynde genoptræning af dit knæ. Ved brug af en knæskinne eller en knæbandage vil man kunne lindre smerter i knæet, og en knæskinne vil også kunne forhindre evt. yderstillinger og belastninger, som forårsager bakers cysten. En knæskinne er næsten uundværlig i enhver genoptræningsperiode, da den giver dig den nødvendige stabilitet og forhindre dig i, at du igen kommer ud i nye mindre hensigtsmæssige stillinger med dit knæ. På den måde kommer du ikke ud i en stilling som irriterer eller provokerer en netop pådraget bakercyste. Vælg en knæbandage, hvis det er en mindre knæskade og en knæskinne, hvis skaden er mere alvorlig og kræver et mere låst bevægelsesmønster.

Hvilken knæskinne bør jeg bruge mod bakers cyste?

Vi har i vores udvalg specielt prioriteret produkter fra Donjoy, som er verdens førende producent indenfor skinne- og bandageløsninger. Vi hos Fysiolab kan 100 % stå inde for produkter fra Donjoy til en bred vifte af skader inklusiv behandling af en bakercyste. Vi trækker på vores mange års erfaring med produkterne fra Donjoy hver gang, vi vejleder vores kunder i anskaffelse og brug af knæskinner og knæbandager fra Donjoy. Producenten er nok mest kendt for produkter til ben, men laver også fremrangende løsninger til andre dele af kroppen f.eks. til albuen.

0
    0
    Din Kurv