Din kurv
0

Forstuvet knæ

Hvis du har været så uheldig at få en forstuvning, så har vi hos Fysiolab de rigtige redskaber til din genoptræning. Vi har et bredt udvalg af knæskinner og knæbandager til et forstuvet knæ.

Vi er uddannet fysioterapeuter, og kan derfor vejlede dig optimalt i forbindelse med køb af din næste knæskinne. Vi er klar med råd og vejledning til hvilken løsning, der vil være den bedste for dig. Kontakt os derfor gerne på 81 61 70 40 / 22 15 89 90 eller på mail: [email protected]

Knæskinner og knæbandager kan være løsningen på smerter forårsaget af en forstuvning, da de forhindrer dig i at komme ud i nye yderstillinger. Hos Fysiolab kender vi alt til et forstuvet knæ, og ved at benytte vores knæskinner eller knæbandager sikrer du en optimal aflastning og genoptræning.

Hvad er et forstuvet knæ og hvordan behandles det?

En forstuvning opstår, når man kommer i en uhensigtsmæssig yderstilling, og dermed skader sin led kapsel. De mest almindelige forstuvninger sker ved vrid, fald, ulykker eller i forbindelse med sport. Når man forstuver et knæ, forvrider man som oftest led kapslen i knæet uhensigtsmæssigt. Ved svære forstuvninger kan man rive et ligament helt over, og symptomerne herpå vil være, at det vil være umuligt at støtte på benet. I situationen et forstuvet knæ opstår kan man fordel benytte sig af RICE-behandlingen hurtigst muligt efter skaden. RICE er en forkortelse af de forskellige trin man bør følge: Rest (hvilke) Ice (is) Compression (tryk) og Elevation (hæve det skadede led). Efter en konsultation hos lægen vil man i de fleste tilfælde blive anbefalet at benytte enten en knæskinne alt efter skadens omfang. Ved at benytte sig af enten en knæskinne eller en knæbandage på det forstuvede knæ har man mulighed for at sikrer sig selv den bedst mulige genoptræning. Ved brug af en knæskinne sikrer man sig også, at man ikke komme ud i samme vrid, som har forårsaget det forstuvede knæ.

Knæskinner fra Donjoy til forstuvet knæ

Hos Fysiolab forhandler vi et stort udvalg af produkter fra Donjoy. Her får man produkter fra en af verdens førende producenter indenfor skinne- og bandageløsninger. På baggrund af vores mange års erfaring med brug af Donjoy produkterne ved vi, at vi altid kan vejlede vores kunder i korrekt brug af knæskinner og knæbandager fra Donjoy. Vi står 100 % inde for skinner og bandager fra Donjoy. Med en knæskinne til et forstuvet knæ får du maksimal tryghed og stabilitet, så du får den bedste genoptræningsperiode. Donjoy er nok mest kendt for deres udvalg til knæ, men de laver også fremragende produkter til andre dele af kroppen, f.eks. til albuen.

Optimal genoptræning af forstuvet knæ

Hvis du har pådraget dig et forstuvet knæ, er det vigtigt, at du aflaster dit knæ. Hvor du førhen blev anbefalet at holde det helt i ro, anbefales det i dag stadig at holde lidt bevægelse i det forstuvede knæ. Det gør det fordi, at der dannes unødvendigt meget arvæv, hvis det skadede område slet ikke holdes i gang og får noget blodtilførsel af aktivitet. Det er vigtigt, at man er opmærksom på at et forstuvet knæ mindsker stabilitet i led kapslen alt efter skadens omfang, og man bør derfor fokusere meget på, at opbygge et stærkt og stabilt knæ. En knæskinne eller knæbandage kan være alt afgørende for en optimal genoptræningsperiode af dit knæ.

Det at købe en knæskinne kan være svært. Det er altid vigtigt at den passer til dig og din fysik. Derfor tilbyder vi både vejledning om samt udlejning af knæskinner, så du altid er på den sikre side.